Zombiestatus.

Jo men visst. VAB i fredags med Buse resulterade i att mina bihålor började strejka under lördagen och i natt kom skiten på riktigt. Hosta, halsont, snor i mängder(glamouröst jag vet), feber och bihålorna. En smärta som inte är av denna värld. Det gör till och med ont i tänderna. Sov tyvärr inte många minuter och var mer död än levande i morse. Och jag som skulle åkt till min kära mor och umgåtts i dag.

Typiskt.

2015-08-29 15.18.37I stället har jag agerat som Jönsesgårdens alldeles egna zombie. Utmattad. Med en Buse som är frisk och nu har energi i överflöd och en sambo som slitit med altanen. Vilken härlig kombo. Tjohooo! Ja, jag har mest vandrat runt på gården som ett lik i myspyskläder. Tagit varenda möjliga chans till att få sitta ner och samla ork. Ser garanterat lika risig ut som jag har känt mig. Vågar faktiskt inte titta i spegeln. Klarar inte av mardrömmar från en selfieskräckfilm i natt. Jag vill bara få soooova!

Och nu. Äntligen. Nu sover den lilla i sin säng och jag har slängt mig ner i vår säng, raklång. Den har bannemig aldrig varit behagligare.  Så jägarns skönt!!! Nu pepprar jag med Alvedon, strepsils, nässköljskannan och Nasonex i hopp om att få lite mer sömn. Jag har gjort så gott jag kan, nu är det bara att blunda och hoppas.

Som jag hoppas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.