Work, work, work…

Det har varit intensiva dagar välfyllda med arbete och än är jag inte klar. Men jag har valt att ta ledigt nästa vecka, jag måste få tid att sova, återhämta mig, göra roliga saker tillsammans med min son, slutföra lite sysslor här i hemmet som aldrig verkar se ett slut, andas frisk luft och ägna mig åt sådant som får mig att må bra.

Dock står det en kasse på golvet här hemma. En trappa ner i köket. En stor papperskasse med arbete. Sådant som jag inte hunnit slutföra. Sådant som, i mitt sinne, för att jag ska få någon form av ro inombords, måste vara klart tills på måndag då mina kära kollegor är tillbaka från ledighet och kan slutföra det jag påbörjat.
Ja och så står det även en brevlåda nere i köket som ska målas om. Tidigare har jag gjort en zebramönstrad samt en giraffmönstrad. Denna gången är det dags att försöka åstadkomma den vita tigerns mönster. Den behöver dock inte vara klar förrän den 9 januari, då den ska monteras upp på förskolan.

Och vet ni, orden har fastnat nu igen.
Jag har något som jag måste skriva av mig om men det får faktiskt vänta för nu känner jag att det är dags att försöka få några timmars sömn innan det är dags att möta det här årets sista dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.