Veckans siffra?

Jag har inte redovisat min vikt från denna veckan och det beror helt enkelt på att jag inte har en siffra. Tyvärr hade det blivit något knas med mitt autogiro denna månaden och medlemskapet hade inte dragits från kortet i rättan tid vilket resulterade i att jag inte fick tillgång till april månads medlemskort i tid till mötet. Det är dock ordnat nu så jag siktar helt enkelt på nästa vecka med förhoppning att jag kommit på banan igen efter påskens alla godsaker. Förhoppningsvis inte ett plus men jag har det ändå med mig att det går otroligt snabbt att lägga på sig något kilo men det är desto tuffare när man vill bli av med det. Sjukt tråkigt men dessvärre sanningen. Om det tar 1 vecka för mig att plussa 2 kg, så tar det minst 3 veckor att bli av med samma 2 kg. Deprimerande. Ohh ja.

2015-04-01 17.46.25

Men, jag kämpar på så gott jag kan och håller mig inom pointsen, har inte förbrukat någon veckobonus ännu och det känns väldigt bra i kroppen nu när vi är inne på dag tre. Jag är inte lika svullen och sötsuget börjar minska en aning. Jag är faktiskt glad och en anings stolt över mig själv att jag lyckades dra i handbromsen i onsdags(tisdags kväll) och inte lät det gå ytterligare några veckor som varit mitt tidigare mönster när jag halkat i diket. Nu blev det 6 dagar med mindre bra kost och mindre sunda val innan jag tog mig i kragen och vände näsan i rätt färdriktning igen. Skönt att bevisa för mig själv att jag klarar av att ta mig tillbaka på egen hand.

Så nu vet ni varför jag inte redovisat något denna veckan. Det finns inget att redovisa. I stället så räknar vi ner och siktar på onsdagens vägning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.