Vänder vinden?

Jo men visst.
Något pucko skulle visst hacka sig in på min blogg vilket medfört lite bakgrundsarbete för min del. Att rensa, säkra och återställa allt har tagit sin lilla tid men nu så. Nu hoppas jag att mina åtgärder ska hålla dessa puckon borta ett tag framöver. Jag undrar jag, vad månne syftet vara när de ska hacka sig in i människors egendomar sådär. Fast egentligen. Vad är syftet med stölder, misshandel, våldtäkter osv…det är något jag heller aldrig kommer att begripa så ingen idé att försöka sig på att finna någon förklaring. Det enda jag krasst kan konstatera är att dessa människor är puckon.
Tvättäkta puckon.

Så från att ha haft total tystnad här inne så tycker jag att det känns bra att vara tillbaka. Det är något med våren. Dagarna vänder. Solen skiner. Fåglarna kvittrar. Luften är frisk. Framtiden planeras. Husbygget är i uppstart. Terapin går in i en ny fas. Barnets trots har börjat släppa aningen. Det är en känsla av nystart. Kanske är det vårens antågande.
Inte vet jag.

Men.
Saker lättar lite.
I alla fall känns det så nu.
Och jag hoppas den känslan stannar ett tag till.
Jag känner att jag behöver det. Få en ärlig chans att landa i känslan av lätthet. Den som kommer i och med att saker rör sig i rätt riktning.

Helt ärlig kan jag inte minnas sist jag hade den här känslan inom mig.
Så nog finns det en osäkerhet. En rädsla. Katastroftankar som genast vill grusa det positiva. Som för att ”skydda mig” så att mina förhoppningar inte växer sig för starka., skydda mig från besvikelse.
Kan det kännas så? Är det ok? Förtjänar jag det här? Hur snabbt kommer det att ryckas i från mig? För inte kan det väl vända nu? Varför skulle det göra det? Jag måste missta ta mig, för inte är det väl min tur nu? Kan vinden vända?

Idiotiskt.

Jag försöker dock njuta av det som händer inom mig nu.
Kanske.
Kanske är det min tur nu.

Jag kan alltid hoppas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.