”tvärsemotalltdag”

Just nu går denna låten på repeat här hemma. Oavsett tidpunkt. Texten är så pricksäker och jag vet inte…men orden har fastnat. Och inte på det där sättet som låtar på radion brukar göra. Nej. Det här är på ett djupare plan. Jag känner något i bröstet när jag lyssnar på denna. Får en varm känsla. Det blir mjukt som bomull. Behagligt. Trallvänligt. Och det känns hoppfullt.
Som om att det blir bra.
Till slut.

https://www.youtube.com/watch?v=EQ_5nVd5vLc

Det har varit en tung dag.
I stort sett inget har direkt gått min väg. Det började redan på morgonen när Buse var sådär imponerad över att behöva vakna till för att komma i väg till förskolan i tid. Jag var inte värd mycket i hans ögon om vi säger så. Och sedan har det bara rullat på. Saker som glömts bort, tider som jag kommit försent till, stress, stress och ännu mer stress.Illamående och näsblod. Terapi med PsykologPhilip där vi pratade om ordet Lagom. Ett, för mig, otroligt laddat ord. Då jag inte riktigt vet vad det betyder. Men att mitt mål numera är att hålla mig inom ramarna för lagom. En utmaning som ska bli ytterst spännande att ge sig på. Men PP tror på mig. Att jag kommer att klara det. Med lite träning. Men det är alltid en början att ha någon som tror på en.
Nu ska jag bara försöka finna tron på mig själv.

Som extra bonus på min ”tvärsemotalltdag” så var vägningen såklart bläää också. Varför inte. När jag ändå är på gång. Allt på en gång. Jag menar, vem vill ha minus på vågen. Kan ju knappast vara något överviktiga Ulrika strävar efter. Tveksamt. Ytterst tveksamt.
Men med om det får vi ta i morgon. Nu ska jag lyssna på denna låten en gång till innan jag släcker och drömmer om en lugnare morgondag.

Dröm sött!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.