Sjukstuga på Jönsesgården.

Här hemma har vi sjukstuga. Den lilla Busen har sedan två dygn tillbaka feber som pendlat mellan 39,4-40,3 grader. Kräkts en gång. Ordentligt. Typ, hej hela sängen full. Tjohooo!

Så vi har inte gjort så mycket. Tillståndet hos lilleman har inte varit i form för någon häftigare aktivitet än barnkanalen. Sängen har varit vår borg och den har vi inte lämnat mer än nödvändigt. Förutom i dag när vi tog oss en dusch och därefter tassade in till farmor och farfar för att hämta lite glass. Det enda Buse ville äta. Och det är inte ofta han vill ha glass, så det måste sannerligen vara något speciellt när han själv uttrycker det önskemålet. Lass. Så, så fick det bli.

Därefter somnade någon väldigt utmattad, febrig liten kille i sin säng. 2015-09-23 13.47.56

Så, det har inte direkt varit något att skriva om. Sjukstuga är inte det roligaste läsningen. Nu ska vi sova, åtminstone försöka. För i morgon vankas det en tripp till Falun för samtal. Och innan det ska jag även komma i håg att väga mig. Något som jag i vanlig ordning bävar för. Allra helst efter denna vecka med så lite rörelse som det varit. Efter att knäet gav upp förra veckan och de smärtor som varit så har jag varit i stort sett still. Det var först i förrgår som jag tog mig ut på en längre tur…ja och sen, sen blev det inte mer då jag bara hängt i min borg tillsammans med sjuklingen.

Nu hoppas vi på friskare vindar.

Det är läge för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.