Risk för kalla fötter…

Vi har kalla golv här hemma. Främst på nedervåningen, i köket. Där är det ett måste att ha något på fötterna. Det vandrar isvindar längs med golvet och det är omöjligt att gå barfota. I alla fall om en heter Ulrika. Och nu när vi närmar oss vintern…burr. Mina stackars tossingar fryser av  bara tanken på vad som komma skall. Nu börjar det bli mer påtagligt, att vi går mot den årstiden. I morse blev jag av med mina tofflor när vi kom ner på nedervåningen. Buse frös och var ruskigt snabb att norpa mina tofflor när jag hade varit och hämtat mat till djuren och tillfälligt bytt skorna. Efter det fick jag inte tillbaka dem. Så det är absolut nödvändigt att köpa ett par tofflor till den lille också.

Finns inte mycket som är värre än att frysa. Men det är lätt åtgärdat såklart. I det här fallet är det bara att sätta på sig något skönt och gärna lite luddigt på fötterna. Så. Enkelt. Vips så slipper jag isbitar till fötter.

Om inte…20151005_161611-1

…ens nuvarande tofflor ser ut så här.

Alltså. Jag skäms. Detta är inte okej. Lufthål här och där, en sula som tackat för sig för länge sedan…ja, vad ska jag säga. Bara att börja drömma om nya trotjänare och såklart skriva upp dem på önskelistan omgående. Med hopp om att tomten tycker om mig tillräckligt mycket. Jag har fått tips om dessa snyggingar och de här helt klart de som jag önskar mig…

Flattered ballerinas/ FINNS HÄR!

Fantastiskt fina med luddig sula. Vad mer kan jag begära?
*hoppashoppashoppashoppas*

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.