Rea? Jävla pucko!

Mellandagsrea.
Aldrig mer. Eller, jag vet ju vid det här laget att jag aldrig ska säga aldrig. Men seriöst. Denna hysteri. Stress. Alla tomma, trötta blickar som hastar fram som om det inte finns någon morgondag. Varför? Jag förstår självklart att det går att göra fynd. Absolut. Barnkläder är kanoners att hålla utkik efter men är det inte meningen med julen att ta det lugnt och strosa…kika lite, klämma och känna för att sedan eventuellt göra några fynd? Inte bete sig som en galen människa som inte har ett uns av vett och etikett kvar inom sig efter julens firande. Det är på riktigt, skrämmande!

Men det började bra. Ska absolut inte klaga. Men efter ett litet tag så visste jag inte vart jag skulle ta vägen och ville inget hellre än att fly. Luften var kvav, det var människor överallt som jäktade och all deras desperation hängde som ett tjockt täcke ovanför oss. Vi gjorde några kap till Buse och sedan fick jag med mig ett par byxor att använda nu när det vankas arbete inom kort. Vikten och jag är knappast överens vilket innebär att inga kläder passar. Inte på långa vägar. Men nu så har jag åtminstone ett par byxor som jag kan tränga mig ner i, några baslinnen och en tröja. Allt till ordinarie priser förutom den sistnämnda tröjan.
Joråsåatte.
Rea, vad är det?

2015-12-27Tröja/HÄR, Jeggings/HÄR, Linnen/HÄR

Att till slut få slå ner arslet i bilen, om än en kall sådan, med vetskapen om att vi skulle åka hemåt, det var en fröjd. Så till den grad att jag somnade. Buse likaså. Det säger allt. Nej. Jag är ganska övertygad att om jag ska på mellandagsrea någon mer gång i mitt liv så kommer det förmodligen att ske…online eller, om i nödfall, enbart innebära ett besök hos Polarn & Pyret.
Resten får vara.
För ja örk int.

Efter denna sjukt uttröttande upplevelse så plockade vi i alla fall upp Gudfar och intog Gårdscaféet för lite umgänge. Eller. Snarare två stycken herrar skulle titta på hockey och var sugna på att dricka öl. Så, så fick det bli. Jag fick hålla mig till varm choklad och underhållning av Buse då mitt intresse för hockey är ganska så ljummet. Men varm choklad och Buse, det är inte illa det inte.

Jo men visst.
Annandagen på Kupolen.
Hualigen vilken pärs.
Tack och lova att det är ett år till nästa gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.