Oskrivna blad…

Och så har julen passerat, vi har gått in i ett nytt år och i dag är den andra dagen på 2017.

Året som har många oskrivna blad och känslan att öppna den nya kalendern, det är en väldigt befriande känsla. Och än så länge frambringar det ingen stress. För helt ärligt så har jag inte öppnat upp den ännu. Den ligger här jämte mig. Men jag förmår mig inte att öppna den. När jag väl har gjort det, ja, då finns ingen återvändo.

I dag hade jag planerat ett förmiddagsbesök till badhuset men min lilla partner har tagit en lååååång sovmorgon, något som jag är övertygad om att det var välbehövligt, så nu har dagen fått läggas om en aning. Det blir frukost/lunch/brunch innan vi åker in och blir blöta. Vi behöver få en dag av roligheter tillsammans då vi på sistone mest gått varandra på nerverna. Som i går kväll, då avslutades kvällen med en rasande pojke och en mamma i tårar. Bra start på nya året. Eller nåt.

Men vi gör ett nytt försök i dag.
Att liksom vända på det.
Så håll tummarna för oss,
att vi håller sams och får en rolig dag tillsammans.

KRAMAR/

Förresten, röran härinne får ni stå ut med ett tag, jag håller på att göra om lite, känner att det är dags för nytt och fräscht men som alltid så stöter jag alltid på lite klurigheter som gör att det tar en aning längre tid än planerat. Typ. Så om ni är kunnig inom wordpress så får ni gärna säga hej. Jag kan behöva lite hjälp för att bespara det här hemmet från diverse väl valda ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.