Önskelista; Ulrika

Snart är det dags igen.
Att fylla år.
Och jag har visst samlat på mig lite smått och gott på önskelistan. Men som så ofta med mig så ser jag saker som jag drömmer om…och glömmer dem lika snabbt. Skrämmande snabbt! Så nu har jag sedan en tid tillbaka börjat att spara skärmdumpar, länkar eller foton av sånt som jag skulle kunna tänka mig att äga. Och vilken befrielse. För när jag sedan går tillbaka och kollar efter en tid…så händer det ofta jag kan sålla bort en hel del. Kvar blir de riktiga godbitarna. De som etsat sig fast lite extra, guldklimparna.

Då min kropp och jag varit i osynkade under några års tid och nu äntligen börjat samarbeta med varandra igen så är det stor glädje jag känner efter att få pryda min kropp med fina plagg igen! Inredning och dylikt får helt sonika vänta tills huset står klart. Att fylla på stuggu med mer är otänkbart. Just nu är vi i fasen- en sak in, tio saker ut. Men den listan, med inredning och annat lull lull, den listan är lång kan jag lova er!

Men 2019.
Huset är inte klart.
Däremot håller kroppen på att renoveras och piffas.
Så.
Så här ser den ut; min önskelista.
En drömmig variant som frodas av vackra blommor, sköna skor, några små inredningsdetaljer och den vackraste av vackra klänningar.

Hanna Wendelbo- Provrummet // Kavat Ekenäs Brun // Kavat Ekenäs Svart Blåblommig blus- Kapp Ahl // Blommig kavaj- Cubus
Väska- Carin Wester // Handbok i inredning- Frida Ramstedt
Kjol- Kapp Ahl // Buddha- Indiska // Byxor- Wera // Blus- Kapp Ahl
Studio Lisa Bengtsson // Jeans shorts- Lindex // Sneakers- NIKE
Kappa- Lindex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.