Just nu.

Jo men visst. Livet lever. Kanske inte leker just för stunden men det snurrar runt. I en rasande fart har det visat sig. Vi är inne i maj och sommaren är i antågande. Det är både skrämmande och roligt på en och samma gång. Sista sommaren som föräldraledig, till hösten vankas det jobb igen. Något som är sååå roligt men efter 1,5 år hemma så blir en lite skrajsen när det är dags att kliva tillbaka ut i arbetslivet. Att prestera och vara aktiv från morgon till kväll. Lämna på skola/förskola, jobba, hämta, laga mat, skjutsa till aktiviteter och någonstans mitt i allt finna tid till mig själv. Men allt går och det blir en utmaning att bita i. Jag menar att många andra klarar ju av det livet så då borde vi, med lite övning också fixa det…
ja men det är klart att vi gör!

Någon har blivit stor.
Inte många veckor kvar på förskolan nu innan det är dags för att ta det stora klivet in i skolans värld. Min Buse som fortfarande har de mest glittrande ögon jag någonsin sett. Han som har drabbats av ”totalstopp i förbindelsen” mellan sina öron vilket såklart påverkar hörseln så länge du inte säger de magiska orden glass eller godis.
Det är konstigt det där hur selektiv hörseln blir någon gång i 5 års ålder och sedan verkar hänga i…
Men ja, den lilla Busen har vuxit och är numer en stor kille.
Med stora tankar och funderingar.

Och denna donnan.
Som kom som en stormvind och berikade våra liv ytterligare. Tjejen som skrattar så att hon kiknar så fort brorsan tokar sig men samtidigt med ett hett temperament som visar sig genom dramatiska utspel, så som att kasta sig platt på golvet, så fort en inte får som en vill(något som känns illavarslande inför framtida handlingar på diverse affärer). Go och glá social brud som alltid vill vara med i centrum. Varje dag är en upptäcktsfärd och det är så roligt att vi, hela familjen, får uppleva detta tillsammans med Märtha.

Så det är väl lite så våra dagar levs, vi upplever tillsammans ur en
1-åring och en 6-årings perspektiv.
Roligt. Spännande. Lärorikt.
Och en hel del gråa hår.

Vi lever livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.