Fredagspromenad.

Jag hade en plan i dag. Att vandra i Rättvik tillsammans med Grynet. Avfärd tidigt då jag ville komma hem lagom till lunch.

Ja, det var planen.

Men det gick inte riktigt som planerat. Busen vaknade i går kväll, otröstlig. Sov sedan i vår säng, det lilla han sov vill säga. Och det var oroligt, snorigt och feberyra.

2015-08-28 13.48.39Japp. I dag har Buse varit hemma med mig. Feber, ont i halsen, SNORIG och allmänt ur form. Loj. Inte den Aggelito vi är vana vid. Han har endast haft två önskemål i dag och det var att åka bil och åka vagn. Så därför packade jag in oss i bilen och åkte till Rättvik. Korkat kan tyckas att dra i väg när han är sjuk men han älskar verkligen att åka bil när han är trött och vill vila. Väl framme så lade jag över lilleman i vagnen och han sov nöjt vidare. Frisk luft är aldrig fel. Väl inbäddad med Niin och ”BoMartin” började vi sedan att traska. Jag och Grynet. Tanken var att vandra leden längs med Siljan bort till Öje. Den idén fick jag kasta åt fanders när jag hade kommit en bit på väg, ungefär i höjd med Rättviks gammelgård. Där var det nämligen trasiga spångar och omöjligt att ta sig fram med vagn. Jag körde fast och fick slita som ett djur för att komma loss. Men tillslut så.

Jahapp. Då var det bara att hitta på någon ny väg. Och jag tog sikte på Nittsjö. Vi gick och vi gick. Från storm nere vid Siljan till gassande sol och vindstilla. Tillslut var jag faktiskt tvungen att lägga även Nittsjöidén åt sidan och börja leta upp alternativa vägar tillbaka till Rättvik. Tog sikte på Sätra, vidare till Backa och sedan åter mot Rättvik.

Summa summarum: 15 km.

Det fick räcka som motion i dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.