En dag efter…

Jag har visst varit en aning dagvill. Missade helt att det var onsdag i går och därmed min vägdag. Aldrig hänt förut men nu blev det så och jag fick helt enkelt ta ett kliv upp på vågen i morse i stället.

Veckan som har varit, matmässigt, har varit ren katastrof. På riktigt. Matlusten har inte funnits där och sen har jag stoppat i mig helt fel saker. Och så blir det i bland. Jag är inte mer än människa även om jag kan bli ofantligt trött på mig själv. Men det går hand i hand. Måendet och ätandet. När känslorna är ut och in då tappar jag lätt fokus och vill döva ångesten. I bland funkar det. I bland inte. Så denna veckan som ligger bakom mig nu har inte varit exemplarisk. Jag var såklart inställd på ett plus i dag. Vore konstigt annars. Men jag kan inte vara på topp jämt försöker jag att intala mig.

Resultatet, det kommer här:

2015-09-17 10.32.22

2015-09-17 10.31.57

Så än en gång hade jag fel. Och det gör absolut ingenting, inte när resultatet är till det positiva. Som i det här fallet. Minus på vågen trots slarv och jag får helt enkelt tacka mig själv för alla dessa mil som jag har knatat under veckan. De blev min räddning.

Nu kör jag dock vidare i bättre anda och har redan två bra dagar bakom mig. Dock kan jag inte sitta här och hänga mer då jag har en uppgift att slutföra till morgondagen. Mycket som står på agendan och det är mycket nerver och prestationsångest inom mig nu i skrivande stund. Om jag får någon sömn i natt återstår att se. Berättar mer när jag kan och känner mig redo.

Men håll gärna tummarna för mig i morgon, jag behöver det!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.