Delmålen, lika viktiga som slutmålet.

Jag har ett slutgiltigt mål med min viktnedgång. Kanske är jag nöjd på en helt annan vikt. Det är faktiskt mycket möjligt att jag kommer gilla mig själv mycket tidigare än vad jag tror att jag kommer att göra i dagsläget. Det är så svårt att veta. Min kropp har trots allt burit på min lilla skatt och min målvikt, som jag utgår i från här och nu,  är den jag hade innan jag blev gravid. Men kroppen förändras. Både av graviditet och ålder. Så jag tänker enbart gå ner tills jag känner att här mår jag bra. Det är huvudsaken för mig. Sedan vad vågen visar. Ja det tar vi då.

Men så här ser min plan ut nu:

Startvikten: 88,1 kg.

Delmål 1: 83,6 kg (5% viktnedgång)

Delmål 2: 79,3 kg (10% viktnedgång)

Delmål 3: 78,1 kg (-10 kg)

Delmål 4: 74,8 kg (15% viktnedgång)

Delmål 5: 70,5 kg (20% viktnedgång)

Delmål 6: 68,1 kg (-20 kg)

Delmål 7: 66,0 kg (25% viktnedgång)

Delmål 8: 61,6 kg (30% viktnedgång)

MÅL: 60 kg!!!!!!!!!

Kan tyckas vara många delmål men jag gillar när det är greppbart. Inte för långt bort, då är det så lätt att jag tappar suget. Så nu kämpar jag på mot delmål 1 som faktiskt inte är så himmelens långt borta.

En morot om något.

.hmtemp

Galet snygg kofta från H&M!!

Och för att göra det lite extra värt att kämpa mot delmålen så kommer jag ha små belöningar vid varje delmål. Men det är inte riktigt klart vilka dessa belöningar är. Så ni får mer en gärna komma med tips och ideer. Några målplagg har jag redan som kommer att vara delmålsbelöningar. Sådana plagg som jag verkligen längtar efter att få sätta på mig och som jag vet att jag kommer att känna mig så fabulous i när jag bär dem. Men det dröjer innan vi är där. Så nu behöver jag alla tips och idéer jag kan få…vad skulle ni belöna er med om ni klarade av ett delmål. Oavsett om det gällde viktnedgång, godisförbud, motionsmorot, examensinlämningar…

Det kan vara vad som helst. Men INTE något ätbart. Okej?

2015-09-04 23.40.58

Kärlek vid första ögonblicket. Ten Points, Bergqvist skor, Falun.

Hoppas ni kommer med många bra förslag…för här är det just nu totalt hjärnsläpp. Jag kan inte komma på en enda ”grej”. Nada. Blankt uppe i hjärnkontoret. Nej, nu litar jag på er.

Kom igen och peppra mig med massor av braiga förslag.

4 thoughts on “Delmålen, lika viktiga som slutmålet.

  1. Eftersom du vill känna dig bekväm med dig själv så förnya garderoben är ju aldrig fel! Först det allra längst ner, fötterna – de kommer du aldrig växa ur oavsett hur lite eller mycket du väger. Koftor brukar också inte växas ur. Tids nog ta sig an byxor, toppar, underkläder! Och upplevelser som Ebba skrev! ????

    1. Nej det är så sant som du säger, att förnya garderoben, det är sannerligen en stor morot 🙂 Bara risk att det blir så sablarns dyrt när en ska shoppa, haha…jag vet inte hur det kommer sig…;)

      Men skor, det ska upp på listan. Så är det bara! I morgon ska jag sätta mig ner och gå igenom vad som ska vara belöning vid vilket delmål…och på onsdag vankas det vägning igen. Och då hoppas jag såklart att jag nått mitt första delmål!

      Kramar till dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.