Cykelsemester dag 2.

I dag började vi dagen med bad som ni vet. August var salig och det märktes att han var piggare och mer utvilad i dag. Energin var på en helt annan nivå än i går vid badet. Helt klart ett smart drag att börja dagens aktiviteter med lek och plask. Efter några timmar så började energin tryta och magarna kurra och så kan en ju inte ha det. Gå hungrig. Det går inte för sig.

Med mat i magen så var vi redo för nästa aktivitet. Vi, ja i dag var det jag, Ebba och Ludde. Cykling uppe på fjället.

2015-08-05 23.08.01

2015-08-05 23.10.06

Galet drygt, då en viss Fröken Hagström glömt astma medicinen samtidigt som det var uppför och lite fuktigt i luften. Halsen snördes i hop men jag försökte att fokusera på cyklingen. Andas så gott det gick och trampa på i min egen takt. Och framåt kom jag. Cyklade en slinga som kanske landade på 3 km t.o.r. Inte jättelångt men väldigt roligt. Nedför fjället valde vi att köra i Herr Melin till en början för att sedan gå över till Rosa leden. Sååå skoj! Nedför och kringelikrog väg med lite fart under hjulen. Vill bara ha mera mera mera!!!

Jag fick sedan ge upp cyklingen för dagen då astman inte riktigt ville ge med sig. Och vid det härlagetvet jag så mycket som så, att det är bäst att lyssna på kroppen när den talar till mig.

Busen var såklart ute på en ”kyckeltur” och precis som Knatte, Fnatte och Tjatte så skulle ”kyckeln” tvättas efter dagens tur. Inga konstigheter.

Kvällen har sedan ägnats åt bowling som gick sisådär. Jag var låg, trött och hade(har) en fruktansvärd ångest som härjar inom mig. Orken fanns tyvärr inte och då tryter humöret och jag blir en dålig mamma. Helst av allt så vill jag bara släppa allt och gå. Sätta mig i ensamhet med en kopp te och försöka lätta på trycket genom att andas, bara vara eller vid möjlighet skriva här. Det hjälper. Att få ner orden. Känslorna. Allt det röriga som stökar i mitt inre. Sätta ord på det som händer.

Nu fanns inte det alternativet. Jag bet i hop. Kände att jag inte var närvarande. Fräste åt min lille som bara vill utforska allt. Men med en mamma som inte hade orken, det blir som ingen bra kombination. Så kvällen har inte riktigt varit bra. Men i morgon är en ny dag och då ska vi checka ut från vårt boende alldeles för tidigt, därefter kan vi hitta på något skoj innan vi packar in oss i bilen för att åka hem.

IMG_20150805_173448

Men dag två kan sammanfattas såhär; Höga fjäll och djupa dalar. I alla fall i Fröken Hagströms värld. Och när kriget mellan hjärnan och själen härjar som värst, ja då är det bara att hänga med på färden och hoppas att det ger med sig inom kort. Därför ska jag nu sova. Och hoppas. Hoppas på en bättre morgondag. En dag där jag är en bra mamma till min underbara lilla son. För han förtjänar endast det bästa. Punkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.