Chocolate chip cookie eller strawberry?

I morgon är det dags att för första gången på väldigt många månader att besöka min fina vän och magiker Nathalie. Det är dags för henne att utföra sin magi på mitt barr som just nu mer på minner om ett skatbo. Något som jag vant mig vid de senaste månaderna men nu…när det är så nära blir jag så otålig och vill bara slå mig ner i stolen närmast fönstret på salongen.

Men snart. Snart är jag där. Det är bara ett fåtal timmar kvar och nedräkningen kan starta.

Fick ett önskemål av Nathalie på inspirationsbilder, så att hon kunde få ett hum om vad jag är sugen på…vilket var lättare sagt än gjort. För jag har nämligen under dessa månader lyckats samla på mig en gedigen samling frisyrer och kulörer. Och ni som känner mig vet, att det bara ska finnas en sak att välja på, annars blir beslutsångesten för stor och just nu sitter jag här med huvudbry. Vad ska jag satsa på? Mörkare, ljusare, rödare, bronde, mocca blonde, strawberry, chocolate chip cookie, baylage eller ombre? Oförändrad längd med enbart fräschare toppar, kortare bob eller Lob?

2015-12-13 12.00.51

Här har ni i alla fall moi i egen hög person. Så aktuell bild som det går att få på denna människa. De gråa håren frodas mitt uppe på motorvägen, de trassliga topparna blundar jag för så fort hårborsten plockas fram och den saliga blandningen av nyanser i huvudet…ja, det är onekligen så att min alldeles egna magiker har lite att arbeta med i morgon.

Men vad tycker ni, av mitt lilla inspirationskollage ovan(detta är ungefär en tredjedel av alla mina bilder) att jag ska satsa på?
Vilken är er favorit?

bilder: diverse instagram konton, google & från grymma Elin Johanson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.