Dove Oxygen & Moisture

Jag är en buzzador och får med jämna mellanrum delta i olika kampanjer. Under en tid har jag nu testat schampo och balsam i serien Oxygen & Moisture från Dove .

2015-03-18 22.32.57

 Ett schampo och balsam som ger massor av återfuktning och volym till tunt och fint hår. Väldigt skonsamma och milda produkter.

Och jag har nu testat. Och testat.

Schampot fungerade dessvärre inte i min hårbotten men på längderna gillade jag att det kändes så mjukt och milt mot håret. Men då det inte fungerade med hårbotten så var jag tvungen att ge upp efter några tvättar och kan däremot inte ge något utförligare omdöme. Däremot när det kommer till balsamet så var det väldigt bra. Det applicerar jag ju inte i hårbotten utan bara på längderna vilket gjort att det testats desto flitigare. Och jag gillar det. Det är ganska krämigt och håret blir mjukt och väldigt lent efteråt. En känsla som är ack så viktigt i mitt annars så trassliga barr. Ett plus att håret inte har känts tungt efter tvätten.

Så, jag kan absolut rekommendera denna serie till er med tunt och fint hår som inte vill lägga en halv förmögenhet på hårprodukter från frisören. Dessvärre kommer jag inte att köpa in den igen men det beror enbart på att jag har denna känslighet och även om jag gillar produkterna så är det inte värt allt kliande som det medför för mig.

Hur som har det varit otroligt roligt att buzza detta schampo och balsam för Dove och jag hoppas att de som jag pratat med gillar sina tester och har kanske till och med har funnit nya favoriter till håret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.