Bit för bit…

Jag har låtit dagarna passera utan att skriva ner något. Det har inte riktigt funnits tid till det trots att jag i tankarna har varit väl medveten om vad jag vill skriva. Men det har helt enkelt inte gått att få ihop. När jag väl fått en liten stund över så har inte orden kommit fram och när jag har haft som mest att göra hade jag, utan problem, kunnat skriva en hel biografi. Eller roman. Om bara tiden funnits där och då.

Nu sitter jag här, i vårt stökiga kök och begrundar allt jag vill göra. Vilket är massor. Typ, riva ut varenda pinal som finns här inne, placera det på gräsmattan under tiden som jag skrubbar och putsar varenda vrå i denna lilla röda stuga. Och när det är rent. Då skulle sakerna som förpassats till gården rengöras grundligt och slutligen få flytta in igen. Vilken dröm. Och det är precis vad det kommer fortsätta vara, en dröm. Möjligheten finns inte där till ett sådant projekt men en sak är då säker. Vi måste få ordning och jag har börjat nu under kvällen. Så sakteliga. Med små små handlingar har jag tagit tag i saker som hängt över mig och förhoppningsvis så kommer jag att ta mig igenom hela huset så småningom.

Men nu ska jag ta mig en trappa upp och fundera lite på vad morgondagens syssla/handling här hemma ska bli innan jag släcker mina blå och drömmer om morgondagen. En dag som jag hoppas blir en bra sådan.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.