Att inte hålla fingrarna i styr.

Ojojojoj, vad jag var på dåligt humör i går kväll. Det var längesedan. Varför kan man undra. Jo, jag började nämligen att pilla med designen här på bloggen, fick inte till det, strulade till det och lyckades såklart inte återställa till ursprunget och efter det fiaskot gick jag en trappa upp i ren ilska för att försöka bota min huvudvärk genom lite sömn.

Det gick sådär kan jag säga. Men skam den som ger sig. På väldigt kort tid i dag, lyckades jag återställa den mest synliga biten för er läsare och det känns en aning bättre i själen. Sedan att jag inte är helt nöjd med allt, det är som det är.  I stället för att strula till det mer så jagar jag med blåslampa efter någon som kan avsätta lite tid till att hjälpa mig bli nöjd med min sida. Och så småningom så ska det nog lösa sig. Tills det sker så kommer jag försöka att hålla fingrarna i styr och inte ge mig på några ytterligare försök till att ändra och förbättra något.

Grynet-Superstars

För att spä på min irritation sen gårdagen så kom jag sent till jobbet i dag då Fröken Svår hade bestämt sig för att vara lite(läs; MYCKET) vrång i dag. Och när hon sätter den sidan till samtidigt som jag är stressad. Ja. Ni förstår ju själva utfallet. Ingen bra kombination. Möte klockan nio och jag släpade och drog henne en bra bit längs med vägen, innan jag i ren panik ringde Martin på office och sa att jag skulle bli ganska så sen till det inplanerade mötet. Suck. Bra start på dagen. Men snäll som han är så kom han och plockade upp mig och den fyrbenta tjurskallen. Hon som från att inte kunna röra på benen helt plötsligt kunde hoppa in i bilen och var så till sig av lycka att hon siktade på att pussa Martin innan jag hann avvärja hennes frieri. Snacka om snabba svängar på den damen.

Ja, och sen har dagen gått i ett. Från en rätt så kass start till ett helt okej avslut så ska jag nu ge mig till sängen. De senaste dagarnas dåliga sömn har satt sina spår i min kropp och nu vill jag bara återfå lite energi. Och bra vanor. Men mer om det en annan dag. Det är mycket förändring på gång i mitt liv nu. Det måste till men för att komma till den förändringen så krävs det en hel del planering. Någon jag inte kan göra helt på egen hand. Så med planen att vi ska sätta oss ner och planera så säger jag att snart. Snart kommer det att bli lite bättre igen.

Vi siktar på det!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.