♡ Babyshower för min Mia ♡

I bland tar det lite tid för mig att få tiden att räcka till. Som att dela med mig av det här inlägget som var planerat att skrivas dagen efter det inträffade. Alltså en måndag för över en månad sedan.

Det är nämligen så att långt innan jul hade jag fullt upp med fixande och trixande inför min fina vän Marias(överrasknings) babyshower. För det är nämligen som så, att nu när vi klivit över till 2016 så väntas det komma tillökning i grannkommunen, något som jag såklart med spänd förväntan ser framemot. Och med god framförhållning så fick jag en förfrågan, någon gång på sensommaren, av en god vän till Maria, om jag ville hänga med och fixa detta och jag kunde inte svara annat än SJÄLVKLART!! Veckorna gick. Planen fanns hela tiden med i bakhuvudet, vilka materialval som var bäst lämpade och hur jag ville att slutresultatet skulle bli. Jag hade alla bilderna klara i mitt huvud. Som alltid. Och det långt, långt innan det var dags att överhuvudtaget påbörja projektet.

På min agenda så föll sig projekt: Arrangera blöjtårta. En otroligt rolig utmaning som jag fick äran att pyssla med. Något som är en utmaning när en ska förvalta de insamlade pengarna så att det blir en helhet som ser bra ut och godkänns av övriga deltagare.

Utöver detta lilla projekt hade jag även: Vimpeltillverkning. Något som kan göras i ordning i god tid innan. Om en vill. Eller så kan en utmana sig själv och sitta med det kvällen innan. Valet är ditt. Men om jag får lämna en rekommendation så är det att börja så tidigt du kan. För det är mycket klippande och det tar faktiskt sin lilla tid. Här hemma till exempel, så slutade det hela med att sambon slutförde uppgiften. Något som jag är oändligt tacksam för annars hade jag gått miste om hela nattens sömn… Nu, med hans hjälp, lyckades jag åtminstone skramla i hop ett fåtal. Vilket var välbehövligt för att Fröken Hagström inte skulle upplösas i atomer.

Så alltså.
Två dagar innan påbörjade jag mitt blöjprojekt här hemma på golvet

008

Och slutresultatet?!
Tadaaaaa;

033

032041-2Utöver detta projekt hade jag även bestämt mig för att tillverka en luftballong efter att jag fann inspiration på Pinterest(älskar, älskar, älskar!!).
Så det var precis vad det fick bli.
En luftballong till Bebis;

022

I den lilla korgen så återfanns en kanin från underbara Jellycat samt babyprodukter från ekologiska och svenskproducerade Maria Åkerberg samt en mjuk och go babyfilt, självklart ekologiskt framställd.

019

En mycket överraskad Maria skrek rätt ut när vi hoppade fram i hennes kök när de kom hem igen(hennes härliga sambo lurade i väg henne på förmiddagen, allt för att vi skulle få förbereda och fixa i lugn och ro). Mycket skratt, gofika för ett helt kompani, paketöppnande och ett härligt gäng brudar var ett riktigt bra recept på en söndag av bästa sort!!!!

Nu saknas bara BEBIS…men snart…snart är h*n här!!!!
♡♡♡

Perfektionisten i mig har lite panik nu när jag delar med mig av detta till Er, detta på grund av att jag inte är helt nöjd med mina alster. Men så känner jag PsykologPhilip knacka på min axel och påminna mig om att sänka kraven, utsätta mig för det obehagliga och jobba på att vara stolt över det jag faktiskt lyckades åstadkomma. Allt kan alltid bli bättre. Så är det.
Men det är bra som det är./som det blev.
Och det duger.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.