10 000 per dag.

Jag har som mål att varje dag gå minst 10 000 steg. Något som inte är helt lätt när man jobbar på kontor och sitter på arslet hela dagarna. Men jag har kommit på att om jag väljer att promenera in till jobbet på morgnarna så får jag ihop hälften av dagens steg. Hur bra som helst. Och perfekt start på dagen. Friskt luft och rörelse gör att jag känner mig mer energifylld än de dagar jag åker bil in. Denna veckan har jag lyckats knata in tre dagar. Och de dagarna har jag lyckats få ihop mina dagliga steg enkelt genom att ta en runda på lunchen för att friska upp huvudet efter några timmars arbete framför datorn. Så välbehövligt.

2015-03-27 10.56.19

 

2015-03-27 10.57.48

 Och här bjussar jag på en trött bild på Fröken Hagström. Inget filter i världen kan rädda upp dessa trötta ögonen men det är verkligheten och jag bjuder på den. Vi har åter fått vinterlandskap här i Dalarna. Snön började falla i går under min springtur och har sedan fortsatt under natten, vilket gett oss ett vitt täcke på marken. I alla fall på landet. Här inne i Leksand är det mestadels slask. Sååå tråkigt. Men fåglarna sjunger så vackert trots vinterlandskapet där ute vilket gör att den där spirande vårkänslan i maggropen lever kvar. Snart. Snart. Snart, får jag plocka fram min vårjacka och sätta på mig sneakers igen utan att frysa röven av mig.

Nu ska jag knata till arenan för att kolla igenom souvenirerna inför kvällens kvalmatch. Bonusen där blir att jag får lite fler steg att lägga till dagens ranson. Hur bra som helst med tanke på att kvällen ska spenderas hemma, inomhus tillsammans med busen. Fredagsmys av bästa sort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.