Buzzador- Önskefoto

-BUZZADOR-

I samarbete med Buzzador har jag fått möjligheten att testa Önskefoto.se där du har möjlighet att beställa personliga fotoprodukter. För min del blev det en spark i baken att äntligen ta tag i Agges fotoböcker som jag haft på min to do lista sedan han föddes. Men jag har liksom inte kommit mig för. Tills nu då.

Och första laddningen med foton har redan landat här hemma och nu ska själva monteringen påbörjas. Det som är det allra roligaste i min värld. Ett album för varje levnadsår har jag tänkt mig så just nu har jag alltså backat bandet till 2013…dock kunde jag inte hålla mig från att beställa några kort på Agge som 5 åring och några färska på lillasyster. Det var så mysigt att ligga där på natten, titta på foton och jämföra de två liven jämngamla…likheter och olikheter. Minnas tillbaka till storebror som bebis och samtidigt vara här och nu med lillasyster.
De finaste i livet. Våra två skrotungar.


Så det här samarbetet kom mer än lägligt skulle jag vilja säga.
Det var den sista knuffen i ryggen som just nu behövdes.
Och jag är så nöjd.

Beställde via datorn och det var så enkelt.
Kunde göra enklare redigeringar om så krävdes, det fanns flera olika storleksalternativ, glans/matt, vit kant, retrobilder med eller utan text, förstoringar osv.
Mitt val föll dock mestadels på 10*10 storlek med glans och jag måste säga att färgåtergivningen är mycket bra. Leveransen gick snabbt och det tog inte många dagar så kunde jag hämta ut mitt paket i Leksand. Jag uppskattar enkelhet och har beställt från flera olika företag tidigare…och jag har nu funnit mina tre favoriter. Och ja, Önskefoto är en av dessa tre.

Och passa på;
För just nu har jag en rabattkod som gäller till och med den 18 juni 2018, den ger dig 30 % rabatt på ett helt köp; BZZ30ALL och beställer gör du via dator, surfplatta, mobil eller genom att ladda ner deras app.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.