Två önskningar 2015.

Fick en fråga från sambon vad det var jag önskade mig nu igen. Jag säger ju nya saker jag vill ha hela tiden menade han…och så kan det säkert vara…att jag hasplar ur mig saker som är fina…men jag har efter lite fundering skalat ner det ganska så rejält. Det är inte så mycket som behöver in i vårt hem. Vi har så vi klarar oss. Nästan i alla fall. Dessa två saker har funnits med på min lista lääääääänge och nu är det dags att presentera dem. Det ligger rätt i tiden helt enkelt så, here we go:

Önskan nummer 1:

PowerShot G16_BLK_web imagery_FSL_02_tcm87-1076598Canon Powershoot G16

Denna kameran är grym med tanke på dess storlek och anledningen till att jag önskar denna till vårt hushåll är för att den är mindre och lättare att stoppa ner i handväskan. Jag älskar som ni vet att fota men alltför sällan så har jag med mig systemkameran då det är aningens klumpigt med den…och för att fånga mer bilder i vardagen på min lille skrotis så vore det perfekt med ett komplement som kan hänga med i ur och skur. Dessutom, så är den superb då den har wifi överföring vilket gör att jag kan skicka upp bilder på till exempel Instagram genom att ladda över dem till telefonen och på så vis  snabbt få fräscha bilder.

Så min kamera som jag har i dag är grym och kommer såklart att fortsätta användas men denna lilla godbiten skulle få vara den som hänger med i vardagen. Så snälla den som vill fira mig…här har ni min högsta önskan.

Önskan nummer 2:

Botox/Filler

En önskan som säkerligen många kommer att tycka är helt åt helvete men det är faktiskt som så, att jag i många många år har lidit över en sak i mitt ansikte. Och det är min argrynka i pannan. Den inte bara gör så att jag ser betydligt mycket äldre ut än jag är, utan den bidrar nämligen också till alldeles för mycket migrän. Så för min del så skulle injektionen inte enbart vara i kosmetiskt syfte utan även en smärtlindring. Och denna behandling den ska genomföras. Om inte nu så i framtiden. För jag vill det och oroa er inte för jag ska se till att den dagen den genomförs så ska det vara med botox som inte är testat på djur. Annars blir det inget. Men då jag vet att det numera finns så är det också det jag kommer att leta efter. Inga djurtester här inte!

Så nu vet ni mina önskningar. Nu är det bara att hoppas innerligt att någon i min närhet vinner på lotto/triss/trav så att jag får ett finfint(eller kanske två finfina?) paket på min födelsedag om drygt två veckor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.