Rädd för likgiltigheten…

Jag börjar återhämta mig.
Sakta men säkert börjar jag känna lite energi inom mig. Åtminstone så pass att jag fungerar hyfsat men jag känner mig ganska så seg i huvudet. Och i dag har jag känt att det har varit en berg och dalbana känslomässigt. Från att vara apatisk till att bli arg och irriterad för att sedan växla om till tårar. Något som hände under enbart ett fåtal timmar. Med det känsloregistret under förmiddagen så blev eftermiddagen mer blahaa. Jag kände varken sorg eller glädje. Så när det där pluset på vågen(+1kg i dag) kom. Ja, då kändes ingenting. Vilket är skrämmande. För jag vill känna något och allra helst en kämpaglöd när dessa tillfällen uppstår, så att jag orkar ta nya tag till nästa vecka. Det är alltid som farligast att trilla tillbaka i gamla osunda vanor när jag känner mig så här likgiltig. Och jag vill inte tillbaka i det destruktiva mönster som jag hade förut. Det är slut med det nu.

Så morgondagens mission för Fröken Hagström är att ta en promenad. Få frisk luft och rensa tankarna. Hålla koll på mitt matintag och se till att jag återhämtar mig ordentligt inför fredagens happening.
Det ska bli otroligt mysigt att samlas tillsammans; alla härliga barn som kommer att vara högt och lågt, barnens föräldrar(och mina fina vänner), lite mat, giogio, Idol finalen och slutligen övernattning.
Fredagsmys med extra allt helt enkelt.

Så därav är  torsdagen en dag som går i återhämtningens tecken.
Allt för att vara redo och så ”laddad” som jag bara kan vara inför en sådan här rolig fredagssysselsättning, som pyjamasparty på hemlig adress.
Längtar redan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.