Planering och strukturering.

Jag ägnar all min tid åt att planera och strukturera. I morgon är en ny dag. Och jag ser faktiskt fram emot den även om jag vet att det kommer att bli tufft och kämpigt. Det kommer att komma tårar. Men det kommer också komma glädje.

I morgon är det dags att sluta gömma huvudet i sanden och ställa sig på vågen i Gräv. Jag ska träffa coach Anna och ser hur illa det är ställt efter dessa veckor av slarv och total ovilja/ork att göra något. Några lama försök har jag gett mig på…men det har dessvärre inte varit tillräckligt med mental förberedelse för att klara av de dagar då det är tuffare. Men nu. Nu har jag gjort listor och arbetat frekvent med att vara förberedd på morgondagens nystart. Känns dock en aning larvigt att kalla det nystart när man gjort de där halvhjärtade försöken som misslyckats de senaste veckorna. Men det är trots allt ett nytt försök till nystart och denna gången ska jag lyckas. Jag måste lyckas. Och varför måste jag lyckas? Jo. Det är nämligen så att jag vill lyckas. För min egen skull.

2015-02-13 10.32-2

Så hädanefter så kommer jag att blogga mer om min viktresa. Ärligt. Jag kommer att skriva oavsett om det går bra eller dåligt. Starten sker i morgon när jag har ”vägt in mig” hos coachen och fått lite mental pepp av henne. Sedan följer omkring 13 veckor av disciplin med strikt kosthållning och träning. Och nej, jag är inte för hård mot mig själv. Jag behöver nämligen detta för att komma till bukt med sockerdjävulen. Det fungerar att vara hård mot sig själv under en period och belöningen är att jag kommer att nå min målvikt. Den som jag varit nere och sniffat på har jag som mål att nå sista veckan i maj. Lagom till min födelsedag.

Presenten för att jag gått i mål?

Att jag bevisat för mig själv att jag klarade det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.