När jag inte räcker till…

Jag är inne i en period där jag känner mig så stressad att jag inte kan få orden sammanhängande. Varken i skrift eller tal. Det blir bara en sörja när jag försöker, så jag låter det vara så länge. Målet denna vecka är att försöka minska stressen som mestadels byggts upp från min inre känsla att jag inte riktigt räcker till. Något som jag vet ligger hos mig. Men jag vill så mycket. Mina fåtalet vänner, betyder så enormt mycket för mig och jag vill finnas där när de behöver mig. Och det gör jag. Finns där. Dygnet runt.
Något annat är inte på tal.

315

Däremot så känner jag en stress att jag inte riktigt tar hand om mig själv när jag vill vara en bra vän. Glömmer bort det. Något som är alldeles för lätt att göra när vardagen rusar fram. Och jag måste försöka finna en bra balans. Så nu ska jag försöka att göra en lista med något som jag ska göra varje dag. Något för mig själv. Som ger mig en liten stunds andrum. Jag har två månader kvar innan det är dags att ta mig an nya utmaningar, något som jag är otroligt spänd inför. Men jag känner att det verkligen är dags att ta vara på de här dagarna nu och lägga in en högre växel vad det gäller egenvård och välmående. Ni vet, sådan där kliché; Att jag ska fånga dagen.

Japp, ni läste rätt.

Nu är det högtid att bromsa och känna efter.
Vad vill jag. Vad mår jag bra av. Vad gör mig lycklig. Vad behöver jag.
Vad är viktigt vs. oviktigt.
?????????????

 

Posted in MOI

2 thoughts on “När jag inte räcker till…

    1. Åhhh Jonna, det vill jag gärna!!! Dagarna bara springer i väg och jag måste verkligen försöka fånga stunderna nu, denna veckan har vi fullt ös men vad sägs om nästa vecka?
      PM:ar dig på FB!!! Ha en fin dag ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.