Ingen träning = Låg Ulrika.

Måndag. 
Solen skiner men molnen lurar runt hörnet. Smyger sig närmre och närmre. Vi befinner oss på kontoret. Barnet sover. Hunden sover. Arbetskollegan gör det han ska. Och så jag. Jag sitter här. Hade en hög arbetseffektivitet på förmiddagen men nu är jag nere för räkning. Orken försvann och det enda jag kan tänka på är att äta lite scones, vila i hängmattan och bara vara. De där dagarna har kommit lite mer och mer på slutet. Dagarna där orken inte existerar. Men jag har kommit på orsaken. Jag har inte ”hunnit” träna. Och som ett brev på posten kommer såklart mina mindre bra dagar då. 
Jag vet om orsaken och nu ska jag bara försöka hitta en lösning så att jag kan träna, arbeta, plugga, ta hand om hemmet och umgås med familjen på de alldeles för få timmarna som dygnet består av.
Så ett träningsschema är åtgärdat och nu har jag planerat in lite motion varje dag och skulle det falla sig lyckligt att jag kanske får lite tid över till ett längre pass någon dag…ja då ser jag det som ren och skär bonus. Lite var dag. Det kan väl inte vara så galet svårt.
 Och det här med viktväktarna då?
Jo, Viktväktarna har ett uppehåll nu på 4 veckor med semester. Det känns så där. I alla fall när jag inte har någon riktig motivation till att hålla i mitt poängräknande. Men jag har sagt till mig själv att jag får ha några dagar nu(måndag och tisdag) som jag inte räknar och bara är, innan jag tar nya friska tag och hoppas på att det ska vara ett minus på åtminstone 2kg när det åter är dags att kliva upp på vågen i Gräv. Med lite motion och vettig kosthållning så blir nog inte det något problem. Kan man hoppas. Någonstans djupt inom mig har jag en känsla av att dessa kg som jag har kvar att gå ner kommer att sitta som berget och det kommer att krävas mycket svett för att bli väck dem. Men självklart hoppas jag att jag har fel angående det. 
Så ett uppehåll på två dagar. För att komma i fas och kanske få sova i kapp några timmar med ny ork att kämpa mot ”övervikten”.
SOOOOOVA….zzzzzzzzzzzzzz!
Posted in MOI

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.