Hugger i sten.

Mina ord sitter som en stor sten i bröstet. Hård och omöjligt att forma till ord. Det går inte. Det går bara inte.2015-10-03 10.40.29

Så mycket känslor i omlopp. Både bra och dåliga. Behandling i går förmiddag, stallbesök, mysmiddag med finaste vännerna. I dag har jag och Buse lekt med två fina tjejer hela dagen lång. Vi har hunnit med ett besök i lekparken, bakat chokladbollar, myst framför tv och röjt på så som bara barn kan göra.
Och ska göra.

Vi har haft så roligt!
Men som alltid ska det komma ett MEN, så även i dag. Jag är sedan några timmar tillbaka i chock, samtidigt som jag är sårad och så otroligt besviken. Vad orsaken är, det låter jag vara osagt. Det räcker att jag vet. Det gör tillräckligt ont som det är, utan att jag behöver ”outa” det här skriftligen.

Nu ska jag dock göra ett försök att sova. Släppa tankarna och känslorna för en stund. Ladda på med ny energi så att jag kanske orkar hugga lite i stenen inombords och såklart även orka med en fartfylld morgondag tillsammans med min lille Buse.Vad vi ska hitta på? Ja, det återstår att se.

Och den här LÅTEN, den har aldrig känts mer passande…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.