Hollow Talk.

3011-2015-1144653591839486857Vaknade med förkylningen från h*lvete i dag. Jag skämtar inte. Bihålorna har återigen ”tjocknat” igen, halsen river och huvudet känns ungefär som att det ska sprängas snart. Så det kanske inte var så konstigt att jag kände mig ur fas i går. Vet ju att jag alltid reagerar med matthet i kroppen när det är virus som härjar inombords men tänkte inte så långt i går…trodde bara att det var sömnbristen som spökade. Så något maraton har det inte blivit av i dag. Däremot har jag registrerat varenda intag av mat som gjorts i helgen och det kommer att bli ett plus på onsdag. Det här går inte att rädda upp. Inte på något jäkla sätt. Men nu är det som det är.

Så min måndag blev en dag i sjukdimman där det mest ansträngande var att jag kollade på sista avsnittet av Bron och vill ha mer. Hoppas, hoppas, hoppas innerligt att det kommer en säsong 4, för jag älskar verkligen karaktären Saga Norén, polis på länskrim i Malmö och hennes kollegor. Har ni kollat på denna säsong? Gillar ni serien lika mycket som jag gör?

Men min hjärntrötthet efter lördagens festligheter hänger alltså kvar och jag vill faktiskt inte åka till PsykologPhilip i morgon. Det är alltid så svårt att fokusera när jag inte är i form. Tankarna fladdrar så okontrollerat att jag har svårt att hinna med att greppa dem. Som att jaga en liten ettrig fluga. Typ hopplöst. Och jag måste ha mina tankar, annars  så kan jag inte ge PsykologPhilip svar på sina frågor. För det är inte direkt så att vi bara sitter och tjattrar om vädret när jag är där, nej, varenda ord som sägs där inne, de orden är framplockade ur mitt inre. Och för att komma åt dem så krävs det så enormt mycket av mig själv. Ett ständigt lockande och pockande. Djupt grävande och eftertanke.
100% Ulrika, varken mer eller mindre.

Ok. Nu har jag gnällt klart. Jag är sjuk.
Och ja, jag har dragit på mig offerkoftan i dag då den kändes så väldigt passande och tycker såklart väldigt synd om mig själv.

Äsch.
Lite sömn på det här så…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.