Hemmadag.

2015-07-11 20.51.53

Underbart att sommaren valde att komma åter i dag! Nästan så att jag glömt av de senaste dagarnas regn och rusk, tänk vad solens strålar påverkar sinnet positivt. Det gillas!

I dag har vi varit hemma hela dagen lång. Sambon kämpar på med vår altan som är under uppbyggnad, August har gjort lite av allt som tänkas kan och jag har mestadels stått i köket. Något som jag på sistone enbart känt som en börda. Men inte i dag, i dag var det helt okej. Med fönstret på vid gavel så fick jag laga mat från grunden till lunch, testa lite nytt till middag och baka en kaka till tonerna av sommar i P1. Bästa programmet. Dagens sommarpratare som jag valde att lyssna på(lyssnar alltid i efterhand) var David Batra som bjöd på ett ämne som dessvärre är alltför vanligt numer. Mobbning. Att mobba. Och att kanske själv bli mobbad. Att säga förlåt. Och bli förlåten.

 Så för första gången på riktigt länge så njöt jag av att pyssla i köket. Sol, öppet fönster, sommarprat, matlagning och bra känsla, det är min melodi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.