Den mest osociala i Leksand?

Jag försöker att få ihop det.
Men det här med att vara sjukskriven och återgå till 100 % arbete i en smäll, på en ny arbetsplats. Ja. Det är sannerligen en utmaning i sig.
Kanske ska tilläggas att jag är på en ny arbetsplats också.

Arbetet går bra.
Jag hoppas det i alla fall.
Vi får se vad chefen säger när veckan är slut.
Men det är hur som väldigt roligt att jobba med barn. Dock känner jag att hjärnan inte är med mig. Inte någonstans. Så därmed kommer jag nu be om ursäkt i förtid. För jag vet nämligen att jag kommer att missa någon som hejar på mig inne i Leksand, det kommer att ta tid att svara på sms/mail. Jag kommer att läsa dem när jag får tillfälle men antagligen inte hinna med att svara på en gång. Och jag jobbar på det. För jag får dåligt samvete. Fruktansvärt dåligt samvete.

Jag har dock insett att jag inte orkar hålla allt i styr så som jag egentligen vill och önskar ha det. Det går bara inte. Hemmet är kaos. Mailen överfull. Tvättkorgen överfull. Idéer som ploppar upp till höger och vänster utan något som helst logiskt mönster. Oro för lite ditten och datten. Problem med kosten som jag bara måste komma i bukt med. För mycket saker på gång, på en och samma gång. Så då får det vara såhär. Att jag är som jag är och gör som jag gör. Jag tycker att det är viktigt och vill i alla fall att ni ska veta att jag inte struntar i er om ni inte får svar på det ni skickat direkt. Ni finns i mina tankar, det får ni absolut inte glömma, det är bara min ork som fattas just nu.

Den kommer att återkomma.
Har dock lite svårt att svara på exakt när det kommer ske.
Tills dess att under sker- håll ut!

238

Perfektionisten i mig går på knäna.
Men jag ska verkligen göra mitt yttersta för att inte gå under. 
Allt behöver inte vara perfekt. 
Är det inte så vi har sagt?

Det blir bra det här.
Det blir det!

Posted in MOI

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.