Att få på sig sommarkostymen.

I dag kom mormor och Zigge upp med Tobias då det var dags att äntligen ta fram sommarkostymen. Och se så fina de blev. Mina två dårar som på riktigt kan ge mig gråa hår med sina knasiga idéer.

Fröken Svår, damen med blickarna som inte är att leka med, som riktigt signalerar hur synd det är om henne. I bland(läs; dagligen) tror jag att hon har fastnat i en konstant trotsålder. Allt, ska vara tvärsemot. ALLT! Ja men ni fattar, hur enerverande är inte det då. Jag ska till höger. Då ska hon till vänster. Går jag då till vänster och gör henne glad…då ska hon gå till höger. Typ. Så om ni ser mig dragandes på en hund…då vet ni att vi har meningsskiljaktigheter angående promenerandet.

Och den andra. Herr Damp. Gubben som lever glada pensionärsdagar med långa promenader, god mat och sömn hos mormor. Precis som det ska vara. Gladare hund får man sannerligen leta efter. Det är ett som är säkert. Han vill hålla koll, på allt och alla. Typ som Nicke Nyfiken. Han får ofta skit av Fröken Svår, oftast av ingen anledning alls, liksom bara för att men det är något som han skakar av sig omgående. Faktiskt en rätt så bekymmerslös individ gubben min.20150715_163842-EFFECTS

Två hundar som är varandras raka motpoler. Fröken Svår och Herr Damp. Och som jag älskar dom. Villkorslöst, det är ett som är säkert.

Efter lite jordgubbar och glass i trädgården så åkte sällskapet hem till Hedemora och tog Fröken Svår med sig. För hennes del vankas det lite mormorstid och sommarlov. Och för den delen av familjen som stannade kvar här hemma på gården vankas nu packning(jihoooo) och förberedelse inför morgondagens avfärd till Trollhättan och The Månsson Mansion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.