#olssonbergströmgoestoSälen15

Trötta själar som nu kommit hem. Busen sover sött i sin säng och somnade inte alltför sent trots att han sov hela vägen från Sälen till Leksand. Jag tror att det var en liten kille som har haft så roligt de senaste dagarna att han inte känt av tröttheten men när vi satte oss i en fullpackad bil i dag, ja då var det som om att han förstod att han lugnt kunde somna. Han visste att vi var samlade. Hela familjen.

Men innan vi packade in oss för hemfärd passade vi på att äta lite kolbullar. Under en cykeltur spanade vi in en slogbod som låg vackert beläget vid en liten pöl, så där fick det bli. Dock var jag som vanligt lite kinkig när det kom till maten och valde bort baconet i min kolbulle, vilket gjorde att jag helt enkelt åt pannkaka. Åh, så gott det var. Buse kom på att han var sugen på blåbär så då fick det minsann plockas lite blåbär. Och det var vad hans lunch bestod av. En korv utan bröd och blåbär.

Smaskens!

20150806_131445-1

2015-08-06 22.17.07-1

Och nu är vi här. Hemma. I vår lilla röda stuga med vita knutar. Den som ger oss tak över huvudet. Känslan över att komma hem är blandad. Precis som när vi kom hem från Trollhättesemestern. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Så klart att alla ”måsten” spelar in men någonstans inom mig så känner jag att det är inte det som grämer mig mest. Det är något annat. Jag vet bara inte riktigt vad. Eller, kanske är det så att jag inte orkar känna efter. Vill inte möta det.

2015-08-06 22.15.31-1

Semester 2.0 får i alla fall toppbetyg av mig. Vi åkte på en aktiv semester, något som verkligen faller mig i smaken och vi hittade på saker som alla kunde delta i- liten som stor. Att vi dessutom åkte med en familj som jag verkligen tycker om, det gjorde bara det hela så mycket bättre. En varm familj med mycket energi som har nära till skratt. Att sedan de tre musketörerna är fantastiska med lille Busen, ja det är sååå underbart och värmer mitt hjärta. Och Busen, han avgudar dem. Så de första idolerna för Busen blev visst de tre musketörerna.

Inte fy skam det inte.

Tack familjen Bergström för att ni är dem ni är och tack för de här dagarna!!! Vi kör väl nästa år igen?

2 thoughts on “#olssonbergströmgoestoSälen15

  1. Tack själva!!! Vilka härliga dagar och mycket bus och skratt! Blir absolut repris nästa sommar 🙂 Musketörerna gillar er skarpt med. Vi oxå <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.