Lördagsnöje!

Sjukstuga på de stora i hemmet och då får aktiviteterna anpassa efter ork och förmåga…för så är det ju, Buse har fortfarande MASSOR av energi i kroppen som vill ut på ett eller annat sätt. Och därmed bjöd lördagen på ett besök i lekparken, hockeycup för -06:orna samt en tur till brandstationen för att provsitta den nya, snygga brandbilen.
Och vad beträffar val av aktiviteter så tycker jag minen ovan visar på en galet nöjd kille!

Värmekameran testades såklart på hela familjen och visade en ”27 graders” Buse.

Vädret var som det ska den här tiden på året och det var ren njutning att få insupa frisk luft med solens strålar i ansiktet. Grabbarna fick sköta lekandet då jag just i lördags var i mindre bra form kroppsmässigt.
Typ; hej, jag dör om jag går tre trappsteg upp…
Det gjorde väl mer eller mindre ont bara av att tänka tanken på att sätta och resa sig upp från en stol så min motion och rörelse bestod av att försöka att inte ”vagga” fram,
utan gå så normalt det går, på parkeringen vid lekparken.

Men jag försöker att tänka att det kan faktiskt vara värre.
Typ som att leva med dessa smärtor konstant.
Något inte jag har, tack och lov.
Så även om det just i stunden suger att inte kunna vara den roliga mamma som är med och åker rutschkana, springer, klättrar osv. så får det vara ok, för snart…snart kommer den här flodhästen vara aningens smidigare igen.

Men mars.
För att vara min ”hat” månad p.g.a. all denna sabla hockey som utspelar sig med människor i omgivningen som konstant befinner sig i en transliknande bubbla, så har du ändå hittills levererat några riktiga ljusglimtar. Och fler får det gärna bli. Men jag ska ändå vara ärlig; som jag längtar tills den här månaden(och de första dagarna i april) är förbi och den där bubblan spricker och transen släpper…

See ya!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.