Grattis i efterskott bästa systra mi!!!

Vi hängde inte bara på akuten i lördags. Nej såklart inte. När jag så till slut fick lämna farbror ögondoktor så åkte vi vidare till Färjkarlsbo för att gratulera världens bästa storasyster som fyllde år under tiden vi var i Sälen. Och födelsedagar ska en alltid se till att fira, det är ju det de är till för.

Vi hade med oss paket och jag tror att det var en uppskattad present. Jag hoppas det. Kan lova att jag i allafall  var mäkta avens på innehållet. Något jag suktat efter bra länge men som ekonomin inte har räckt över till. Tuschpennor. Alkoholbaserade Pro Markers. Lyckos syster yster!

Vi fikade. Go fika. Lasse(syrrans karl) försökte lura i oss att kakan var inköpt på ÖB. Eller hur. Det var för gott för att komma därifrån. Det smakade hemmagjort. Och det blev visst både en bit och två. Nomnom.

För att inte Busen skulle gå bananas på inredningen så gick vi ut för att spana in ägorna. Minstingen på cykel och vi andra till fots. Sade hej till åsnan, ponnyn och ”fölis” som strosade runt i sina hagar. Fotograferade en hel del. Så svårt att låta bli med den omgivningen. Och motiven. Fingret vill bara trycka av. Om och om igen.

Grynet och Tobias rännde runt lite överallt, även om Grynet allt som oftast inte var många meter från lilleman. Varför då? Jo, hon vaktar nämligen honom. Så att han inte går vilse. Eller nåt. En sak är säker, hon gör sitt jobb riktigt bra. Och det är alltid skönt att ha ett extra ”öga” på den där lille Busen som har en förmåga att vara överallt och ingenstans emellanåt.

IMAGE_1856572

Vi plockade hallon som försvann ögonblickligen. Antingen i en tvåbent liten killes mage eller så i hans glupska fyrbenta följeslagares buk. Passade på att andas in frisk luft och njuta av lugnet som bara finns där ute. Det är en väldigt mjuk och harmonisk miljö att vistas i, med skog, åkrar och vatten som närmsta grannar. Ja, det är vackert, avskilt och själen dansar samba inombords för att den får tillbringa, om så bara lite tid åt gången, i denna fantastiska miljö.

2015-08-11 23.16.02

Så vår lördag var inte enbart sjukhushäng. Nej, vi fick tillbringa några dyrbara timmar tillsammans med min underbara familj, ute på gården som min syster och hennes Lasse bor på. En eftermiddag av det bättre slaget. Trevligt sällskap av min älskade familj, födelsedagsfika för min fina syster, vackra miljöer, fyrbenta djur och skratt. Vad mer kan en begära?

Och redan i morgon, då vankas det firande igen.

Tjohoooo!!!

2 thoughts on “Grattis i efterskott bästa systra mi!!!

  1. Du vet väl att hos oss är ni alltid välkomna! En underbar eftermiddag med er alla och en mycket uppskattad present. Har målat med pennorna varje kväll vid tvn. Målning och läsning är mina egna sätt att stressa av. Kram syster yster

    1. Ja, jag vet ju det, synd att jag är så dålig på att ta mig tiden att åka ner till er, det är så jag skäms. Alldels för sällan!!! Tror det kan åka upp på nyårslöfteslistan;att hälsa på er mer:) Vad mysigt att måla, det ska jag försöka göra i morgon kväll…nu är jag för trött efter en dag i bil och sol. Men jag ska väl vara tacksam, jag har ju inte babianröv, haha!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.