Drömmer om sommar…

Jag  drömmer mig tillbaka till förra veckan, då jag var hemma på permission och solen strålade. Det var ljuvligt, varmt och skönt. Luften var sådär sommarvarm trots att det närmade sig sen kväll. Då tog vi cyklarna ner till badplatsen här i Ullvi för ett dopp. Eller ja, grabbarna ville doppa sig. Jag valde att avstå. Temperaturen låg på 16 grader. Burr. Så jag stod över denna gång men fanns vid strandkanten med hejarop och självklart redo med handduk och en varm famn.

2015-07-02 19.42.21

Och ni ser ju. Det var raska kliv i vattnet. Men längre än detta kom ingen av dem. August vände strax efter den här bilden togs och ville kort därefter upp i sin fars varma famn. Förmodligen för att fötterna höll på att frysa till is. Jag förstår honom. Helt och hållet.

Jag var mycket nöjd över mitt val denna sommarkväll, för en vecka sedan. Att inte försöka mig på ett bad. Fröken Hagström kräver sannerligen några grader till på termometern för att doppa tårna.

2015-07-02 19.44.29

En fin kväll vid älvkanten som jag drömmer mig tillbaka till nu när vädret visar sina sämre sidor. Regn, rusk, blåst och kyla. Hela registret på en och samma gång. Suck. Känns nästintill som höst just nu och då värmer det lite extra att jag hade turen att få permission de där dagarna när solen var på snabbvisit. Två varma härliga kvällar med ljumma vindar tillsammans med min efterlängtade familj som jag saknat så obeskrivligt mycket under veckan på Gökboet.

 Familjen, permission och sol, jag hade sannerligen tur!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.