Att lasta bilen full.

För snart två veckor sedan var vi i Hedemora och hälsade på min kära fina familj. Något som jag alltid tycker kan ske oftare. Det är liksom det livet går ut på, att umgås med sina nära och kära. Något som dessvärre tycker att det är alldeles för lite fokus på i dagens samhälle. Så det jobbar vi på. Bättring.

Men men. Utöver besöket med allt vad det innehöll; såsom mat, prat och skratt, så hade vi även storhandling på schemat. Yeayh! Alltid lika roligt. Och jag skriver så vareviga gång det ska göras eller har gjorts. Det går inte att komma i från. Det är dötråkigt. För att spä ångesten ytterligare så tajmade vi in ett besök hos herr Kamprad också. Det var ju nämligen så att när lillen fyllde år så önskade vi oss bidrag till en växa säng. Och det kom lite bidrag, tusen tack för det. Tillsammans med julklappspengar och ett bidrag från oss så införskaffade vi alltså en säng samt madrass och tillhörande lakan.

Vi stängde IKEA denna söndagen och klev ut på parkeringen med nästa fundering. Hur i hela friden skulle vi ta oss hem med våra inköp? I bilen fanns förutom x-antal matkassar även busens vagn, hund och buse himself. Alltså fullt. Men min packmästare till man(han har räddat mig och mina vänner många gånger med sin enorma förmåga att packa bilar och släp genom att utnyttja varenda millimeter som finns att tillgå) lyckades lösa problemet och jag kan väl säga så mycket som så att vi kan inte lämna tillbaka sängen längre. Tobbe fick helt enkelt packa upp sängen ut emballaget och stuva in bit för bit i baksätet. Grynet var måttligt imponerad men låg bestämt kvar på sin plats. Och busen? Ja, så länge han fick hålla i sin(läs; min) glass så var han mer än nöjd! Ja, det var en riktigt god glass det där. Ohh, ja. Känner fortfarande den svala smaken av vanilj. Eller inte. Tur han är så söt att jag glömmer bort att han tjuvade min goda glass.

Och hem kom vi. Även om jag måste säga att detta måste klassas som en form av ”tattarlass” i svenneform. Nu ska sängen bara monteras innan busen kan kategoriseras som stor kille i stor säng.

En milstolpe deluxe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.