Vintergarderoben uppdateras.

Nu för tiden så kollas det inte på kläder och skor till oss vuxna. Det är nämligen någon som växer i rasande takt här hemma och nu när vintern är i antågande krävs det lite mer pryttlar. Vinteroverall är inköpt. Eller ja, inköpt och inköpt…vår rabattkupong gjorde att vi inte behövde betala en endaste krona. Sådana affärer är roliga att göra(allra helst när ordinarie pris ligger omkring 700 kronor).  Det enda som kändes en aning jobbigt var att storleken hamnade på 86, vart tog vår lille kille vägen? Självklart är den STOR, säger jag något annat så ljuger jag men för att lilleman skulle kunna ha den hela vintern i ryggen så var vi tvungna att gå upp till den storleken. Och det viktigaste är ju inte hur det ser ut. Vi vill trots allt bara att den fyller sin funktion med att hålla värmen vilket det inte finns något tvivel om att den kommer klara av.
Babyoverall/Lindbergs
Skinntossor och vantar har vi även det införskaffat hos Lindbergs. Svart skinn funkar fint till overallen och håller händer och fötter varma nu när kylan är här. Dock har vi inget till huvudet på vår lille man. Vi vill ha kvalitet som ändå är fint för ögat. Kanske känns som en banal sak men jag vet att det finns där ute, saker som håller och levererar det som önskas. Men jag har inte hittat det som känns rätt än. Vi får helt enkelt leta vidare och är det någon som sitter inne på tips så mottager vi dem tacksamt. 
I morgon vankas det storhandling(mat osv.) på Maxi i Borlänge och det är möjligt att vi svänger in på Åhlens också för att skaffa ett par nya byxor åt grabben. De är så underbart sköna och sitter samtidigt otroligt bra vilket gör de till ett bra köp. Sedan kostar de inte multum heller. Etthundratjugonio kronor tycker jag är helt okej för att par av dessa.
Frågan är bara: Grön eller Röd? Röd eller Grön?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.