Testing testing.

https://www.youtube.com/watch?v=ZY08mr1k-rI

Det svänger snabbt.
Ja exakt så är det. Från bubblande skratt till skrikfest och gråtkalas. Allt för att en liten Buse inte får sin vilja igenom. Japp. Det är en sådan härlig period som intagit våra liv nu. Testa och utmana är Buses ledord. Mest hela tiden. Och det går på repeat. Om och om igen. Svänger snabbare än en mikrosekund. Själv hänger jag liksom inte riktigt med.

2015-09-25 16.30.43

.Mina gråa hår frodas. Det får så mycket näring av allt ”krigande” oss emellan. Jag som avskyr gråt och skrik. Undviker det alltid så långt det går, jag känner mig så otroligt oduglig som inte lyckas parera och bemöta min sons vilja på ett bättre sätt. Alltså nu menar jag såklart inte att han ska få sin vilja igenom, nej verkligen inte. Men jag skulle så gärna vilja hantera det på ett bättre sätt. För det måste verkligen finnas betydligt mycket bättre tillvägagångssätt.

Men det får jag grubbla på lite senare. Hur jag ska hantera det på bästa möjliga vis. I stället ska jag ägna den här ljuvliga ”skrikfria” tystnaden till att skratta åt allt som Buse bjuder på om dagarna. Och det är mycket, både av det roliga och det mer prövande. Det går faktiskt inte att göra på annat vis, det är bara att skratta och ladda ny energi för att orka med morgondagen.
Det är en fas. Och det går över.

Tills dess får jag helt enkelt boka lite tätare besök hos världens bästa frisör Nathalie. Så att hon får utföra lite av sin magi. Allt för att dölja det grånande barret som förökar sig. I alldeles för snabb takt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.