Paket med omtanke.

För andra gången den här veckan så kom det ett väldigt fint paket till vår lilla kille. Ett paket som andades omtanke och värme. Det är verkligen helt fantastiskt vilka fina vänner jag har i detta avlånga land.

Dagens paket hade letat sig upp till Ullvi från Skåne och min gamla hemstad Hässleholm. En gammal bekant som jag inte har träffat sedan jag flyttade i från Skåneland har bemödat sig med att leta reda på Tiger skorna, inhandlat och postat dem till oss. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än; TACK.    Du är underbar, på alla sätt och vis!

2015-04-24 22.10.25 (1)Och jag vet att det är en liten kille som kommer att bli väldigt glad när han ser dessa skor. Han är just nu inne i en riktig period där allt som börjar på T är bra saker. Tjaktorer, tigrar, titta, telefoner och tatt(katt). Så ni förstår ju själva vad det kommer att stoltseras med dessa på förskolan på måndag.

De andra paketet som kommit då. Ja det kommer att öppnas på söndag när det är den stora dagen för vår buse. Hans andra födelsedag. Med vänner, paket och en hel del gofika.

Men en liten kille på snart 2 år i tigerpjucks.

Hur coolt som helst!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.