Mjuka klappar, ja tack!!

Jag har inte riktigt kommit in i julfeelingen ännu. Musikhjälpen flödar i bakgrunden, något som brukar vara startskottet för mig…men inte i år. Vet inte riktig vad det beror på. Det vill sig liksom inte.
Kanske är det för att det pågår så mycket inom mig. Tankar och känslor som gör så att jag inte riktigt kan slappna av och bara vara. Som jag brukar. Känna in julen och dess värme. Visst har jag gjort så gott jag kan. Vi har klätt granen, julpyntet är framme i den mån vi får plats med det och luciafirande på förskolan fick vi njuta av för ganska precis en vecka sedan. Men ändå. Jag känner att det är något som saknas. Och mycket därför, så har jag helt glömt av och förträngt att publicera någon önskelista till min lille Buse.

Men här kommer den:

2015-12-171

Och nu kommer antagligen någon att skrika rätt ut när jag enbart publicerat kläder på bilden. Att barn inte gillar mjuka paket osv.

Visst kan det vara så. Absolut. Men inget barn tycker om att frysa och gå bar om rumpan mitt i vintern. Ekonomin är lite skral nu och då han växer konstant(när kommer den däringa ”växtpausen” som alla pratar om?) så är det nu dags att fylla på garderoben igen. Det gör att vi känner att det är bäst att önska sådant som verkligen kommer till användning. För leksaker, det har han. Massor. Och kommer garanterat att få påfyllt titt som tätt.

Så i år är det mjuka paket som gäller till Buse. Huvudsaken det är papper och snöre runt om det mjuka så att det är något att slita upp, då tjusningen för paket sannerligen har väckts till liv!

Länkar till alla plaggen har ni här:
 Röda Byxor/Grå strumpor/Marin-randig pyjamas/Älgpyjamas
Morgonrock/One Piece/Röd Jacka/Klassik randig tröja/Björnpyjamas
Rutig skjorta/Randig underställströja/Randig underställsbyxor
Blå strumpor/Blockmönstrad tröja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.