MåndagsVAB.

Sjukstuga på Jönsesgården i dag.
Det började i lördags för min del och är som värst på nätterna. Så efter en mysig dag tillsammans här hemma så är det dags att återgå till arbete i morgon. Alldeles för mycket som snurrar i min hjärna för att jag ska klara av att vara hemma mer. Har saker som måste luftas och prylar som måste slutföras så med lite varmt citronvatten och halstabletter så ska jag nog klara av morgondagen. Någon skönsång kan jag inte direkt lova att jag kommer att bjuda på. En härlig dag som jag verkligen ser framemot.

Men den här dagen, som är en VAB dag lagras ändock djupt inne i hjärtat. Vi har myst tillsammans, berättat för varandra hur mycket vi tycker om varandra, tittat på film, gått på kortare promenader med Grynet, ätit mat och lyssnat på varandra utan skrik, gråt och bråk. Och sådana dagar är mycket sällsynta kan jag lova er.

Denna dagen, trots sjukdom, värderar jag enormt mycket.
För efter den här dagen känner jag nu någonstans inom mig att han faktiskt älskar mig. Tvivlen har varit så många och stora angående hans känslor gentemot mig de senaste veckorna så att vara sjuka på en måndag var kanske just precis vad vi behövde.

Jag och Buse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.