Lekdejt- bra start på helgen.

Hämtade Lilleman tidigare från förskolan i dag. Det är ju trots allt fredag.      Och vi hade en lekdejt inplanerad i Insjön.

”Åka Gjeta”

Så lät det på min högra sida hela vägen från förskolan.

2015-09-11 14.08.00

Tokpeppad liten Buse som till en början var lite blyg för Greta och hennes goding till lillebror. Inga konstigheter då det tyvärr går alldeles för lång tid mellan gångerna som vi ses. Men det är alltid lika trevligt när vi väl gör det, alltså ses. Blygheten kom av sig en fläskläpp senare. Och sedan var det en mycket imponerad kille som blev bjuden på favoriten fruktsallad och även fick se Gretas enorma samling med bilar. Så många att det var svårt att välja vilka som skulle få bränna lite extra gummi. Att sedan botanisera bland alla leksaker hemma hos en kompis är bara så mycket roligare än allt gammalt skrot som ligger hemma och skräpar. Så det blev allt några timmar i himmelriket för Lilleman. Med ett stort leende och glittrande ögon.

När klockan närmade sig fem så kom vi dock till den kritiska ”knäckilurarna” timmen och då är det lika bäst att packa ihop, tacka för sig och åka hemåt för middag och efterföljande nattningsrutin. Annars förökar sig det grå håren i alltför snabb takt. Det är alltså helt enkelt så att när ”knäckilurarna” timmen kommer, då kapitulerar jag. Omgående.

Detta var helt klart den allra bästa sortens fredagshappening. Lekdejt i Insjön hemma hos den mysiga, varma familjen i det vita huset på höjden. Tack snälla för att vi fick komma!

Lillemans sista ord innan han somnade o kväll var; ”Åka Gjeta”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.