AGGE,  FAMILY

Första julen.

Julen är förbi. Den första julen för vår lilla familj och oj så mysigt det har varit. 
Ingen stress, lugn och skönt. 
Släkt och vänner. 
Mat och godis. 
Traditionsenligt tv-tittande.
Tända ljus och paketöppning.
Sovmorgnar och långa frukostar.
Långpromenader som dagens mest ansträngande aktivitet.
Julaftonen befann vi oss i Hedemora hos mor och far. Skönt att få vara hemma där jag kan traditionerna och man får möjlighet att slappna av, vi var två mycket trötta föräldrar, efter vår första bökiga natt på 8 månader, som satt i soffan och gäspade tidigt på eftermiddagen. Maten var ljuvlig och sällskapet likaså. En alldeles perfekt julafton och helt i min smak. 
August fick sina första paket och som jag misstänkte var han till en början mest intresserad av det prasslande papperet men med lite assistans så fann han såklart tjusningen med insidan också! Mycket fint fick han och just i detta nu sitter han och leker med en av prylarna. 
Vår första jul. 
Och många fler kommer det att bli.
Juldagen var nog den minst aktiva dagen. Vi låg till sängs mer eller mindre hela dagen, varvade mellan att sova och slötitta på filmerna som rullade på tv. Alla var lika slut. De vuxna, August, Grynet och missarna. Självklart åt vi mat och var ut och rastade fröken men hon ville mest göra sina behov och sedan vända åter hem. Åter in till värmen och chansen att bli kliad på magen. 
Så julen i korthet, en lugn och rogivande första jul med lilleman. 
Vår alldeles egna pepparkaksgubbe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.