En 5-årings önskelista!

Om bara två veckor fyller min ”lilla” Buse en hel hand.
Vad hände?
Vart tog de senaste fem åren vägen?
Kalas håller på att planeras för fullt men vi kan som sagt inte sätta ett datum och skicka inbjudningarna riktigt ännu då leveransen av bebis är lite avgörande för just aktivitet och allra främst tidpunkt.
Men tålmodiga Buse är helt på det klara och det enda han egentligen påpekat är att han vill ha sin födelsedag för sig själv. Så vi får väl se vad den lille i magen tycker. Skulle vi mot all förmodan gå över tiden och vara inne och inkräkta på den 26:e april så får jag väl göra allt i min makt för att knipa igen.
Men det tar vi då.

Hur som.
Frågan vad som önskas i paket har uppkommit och min kära ”soon-to-be” femåring har sagt två saker såhär långt. En radiostyrd bil och en fleecejacka med dinosaurietassar på armarna(den blå som är med i collaget nedan) då den han har dessvärre är urvuxen. En inte så frodig önskelista med andra ord. Tack och lov har vi tidigare kikat på saker tillsammans, både mjuka och hårda, så jag har samlat ihop lite som jag vet att han pekat på. Kläderna är sådana som han själv valt för att de är sååå coola och dinosaurier är ett nyvunnet intresse som kommit från ingenstans. Så nu är det bara jag som måste lära mig att uttala alla dessa tungvrickande namn på de däringa gamla djuren.

Men en önskelista från en Buse; varsågoda!

 

Ossoami Novia // Koolabah Hoodie // Mini Rodini Draco Badshorts // Molo Fleecejacka
Schleich Dinousarier // Solglasögon // Radiostyrd bil
Mini Rodini Salvador T-shirt // Hummel Stadil JR High // Happy Socks // Molo Keps // Leotröja // Dinostämplar // Dinosaurie klistermärken

Om ni undrar vart sakerna kommer i från?
Då är det bara att klicka på länkarna här ovan så kommer ni rätt på en gång, piece of cake!!

UPPDATERING:


Lilla kocken här hemma önskar sig egna redskap att använda när vi lagar mat och då dessa fått mycket bra rekommendationer av omgivningen så känns det som en bra investering.
Detta set finner ni här; Bagaren & Kocken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.