Dagarna går…

Temperaturen stiger utanför vårt fönster. Det vankas en promenad i dag, så skönt nu när det är lite kyligare och man får gå sig varm. Dock har vi inte bestämt oss om vi ska gå och spana in ägorna eller bege oss till centrala delarna av kommunen för lite asfaltspromenad. Förmodligen uppskattas den senare mer av August som numera kan sitta upp i vagnen efter att vi byggt om quadroliften. I går var premiärturen och vi han inte gå långt innan gossen blev så trött av alla nya intryck att jag fick fälla ner honom i liggläge. Och sömnen övermannade honom på en gång. 
I tisdags hade vi som sagt finbesök av mormor och morfar. Dårarna var såklart också med. For runt här hemma som de galningar de är och spanade in vad som hänt sedan sist. Inte så mycket med andra ord men de genomsökte hemmet grundligt. Om, i fall, att.
Vi gick ut och åt lite mat innan det vankades hockey. Leksand mot Färjestad. Och det blev vinst, tack och lov. En trevliga dag och jag inser mer och mer hur betydelsefulla det är. Att få umgås mycket med nära och kära.
I går hade vi onsdag. En lugn sådan då både jag och grodan var lite trötta sedan tisdagen. Vi gick upp lite senare än vanligt och försökte få i oss lite gröt och efter det skulle vi bara vila lite. En vila som blev sömn. Två utslagna som sov nästan fram till lunch. Och för att kompensera dagens brist på aktivitet så tog vi en uppfriskande promenad in till Leksand. Otroligt välbehövligt och alltid nyttigt att röra på kroppen. Den friska luften gör gott. Och det är såklart därför vi ska passa på att utnyttja dygnets få ljusa timmar och mata kropp och sinne med nyttigheter även i dag. 
Hoppas att Ni får en härlig dag!
Puss & Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.