Bara det bästa är gott nog- Kavat igen!

Vi fick efter många om och men tag på ett par Kavat skor i modellen Vessla som August har använt nu under sommaren. Vilka skor. De ser fortfarande fina ut efter att ha hängt i diverse grushögar, vattenhål och annat spännande(smutsigt) som en liten minimänniska tycker är intressant och roligt. De har suttit fint på fötterna och jag köpte dem 1.5cm för stora och nu slår stortån nästan i där fram så det är en himmelens tur att sommaren nästan är slut.
I dag ”premiärgår” mini höstpjucksen och han är riktigt stilig måste jag säga. Skorna är superfina och de kommer att användas flitigt men på förskolan kommer inte skorna att vara lika uppskattade då det är snörning på dem och där ska det gärna gå snabbt när det är en hel hög med barn som kläs innan det är dags för lek och bus ute.
Så vi måste jaga nya skor. Och då passformen är så bra på Lillemans fötter så siktar vi återigen in oss på Kavat. Kvalitet och svenskt när det är som bäst!

Dessa är riktigt fina och nu ska jag bara fånga in barnet så att vi kan mäta hans fötter innan vi skickar in en beställning. Dragkedja på insidan och resår på utsidan, lite högre i skaftet och fint ljusbruna.
Vinterskor har jag såklart också kikat på men det tar vi lite längre fram. Så galet svårt att veta hur mycket fötterna hinner växa innan kyla och snö ankommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.