August på dejt.

När jag mår som jag mår så krävs det allt som oftast lite planering för att saker och upplevelser. Mentalt behöver jag ofta ladda i flera dagar för något så enkelt som att ta en fika. Men det kan också vara, med lite tur, som så att jag kan vara spontan. Och i torsdags fick jag en fråga om August ville komma och leka tillsammans med Fröken Vilda på fredagen.

Ja men självklart. Lek går minsann inte för sig att tacka nej till. Icke.

Så bara lite sena(på grund av en nummer två incident i sista minuten samt klädvägran) kom vi hem till Vilda, Camilla och Peter. Den tålmodigt väntande familjen. Men också vana. De vet.

2015-07-31 12.34.42

2015-07-31 12.32.48

Alltid lika trevligt att komma till den här familjen. Så lättsamma , lugna, roliga, naturliga och den mycket uppskattade egenskapen; pratglada. Vi fem hängde tillsammans i trädgården under ett par timmar. Det varvades mellan att gunga, plocka smultron, cykla, äta sura vinbär, hoppa studsmatta, fika, klippa gräsmattan, ”köa” till rutschkanan, käkades korv(wakkawakkawowow om du frågar August) och självklart kivas om samma leksaker. Precis som det är med barn som är strax över två år och där båda två, har enormt starka viljor. Vissa stunder vet en inte om en ska skratta eller gråta när de sätter i gång. Lättast att skratta- lite tyst för sig själv så att inte de små liven märker.

Några riktigt härliga timmar tillsammans och lilleman somnade väldigt snabbt i bilen, på väg hem. Och jag är ganska övertygad om att det var en väldigt nöjd kille som slöt sina blå och begav sig till drömmarnas värld för lite välbehövlig vila.

Lekdejter. Det är bannemig den bästa sortens dejter.

<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.