Att ha varit på pyjamasparty!!!!

I går var det fredag. Och Buse var pepp från det att han vaknade då han visste att det vankades pyjamasparty hos favoriterna efter förskolan. Så när klockan slog halv fyra var det en överlycklig liten kille som kom studsande, redo att tacka för sig och åka hem för lite helgledigt.

Och sedan var det full rulle.
Handlade på Hemköp med EddieEbba som Buse säger. Tacos, julmust och pipi på menyn. Fredagsmys extra allt. Efter det, när vi till slut tagit oss ut ur affären utan att jag fick ett nervsammanbrott, så intog vi köket hos Bergströms. Hungern var ständigt närvarande hos hela gänget men barnen körde bil och roade sig på egen hand så det gick ganska så snabbt och smidigt att få fram maten på bordet.
Buse åt som att han inte sett mat förut. Förmodligen för att det var mängder av favoriter framdukade såsom spetspaprika, gurka, majs, salsa, banan, melon och köttfärs. Två stora portioner och jag var riktigt imponerad.
Heja Buse!!

Idol var såklart givet denna kväll. Min stora favorit Amanda levererade som vanligt och jag är verkligen så imponerad av henne. Så galet duktig brud!!!

När det var dags att sova så hade våra små Busar bestämt sig för att sova tillsammans. Självklart! Är det pyjamasparty(utan pyjamas) så är det klart att det ska delas säng. Det är ju som en del av hela grejen. Men jag kan villigt erkänna att jag hade svårt att se att min Buse skulle klara av att komma till ro med sin idol sovandes jämte.

0512-2015-1235158954755438246

Men så skönt att mammor kan ha fel i bland. Jag läste saga och sedan släcktes lampan. Och då började snurrandet, fnissandet hos dem båda och en liten Buse som retades med sin idol. Allt för att inte somna. Till slut sjönk jag så lågt att jag ”hotade” med hemfärd på en gång och då gav han upp och lät idolen vara i fred. Senare än vanligt så somnade en liten kille sött bredvid sin kompis och därefter låg de och snusade sött tillsammans med sina kaniner samlade i en hög emellan dem.
#såsötanärdesover

I morse var det vildarna som sov längst. Såklart. Vad annars. Två femtedelar av familjen åkte i väg på hockey tidigt, innan vildarna vaknade ens. Sedan var det full rulle för att få en trött Buse att samarbeta för att komma i väg till ishallen i tid för grabbarna träning. Något som fick sisådär men vi kom i tid. Det är allt som räknas. Men visst ville jag slita mitt hår i ren frustration innan vi kommit på plats. Vi är nämligen i en ”tjat och -gnat” period just nu.
Jag känner mig som en satkärring.
Ska det verkligen vara så?

Tror nämligen att Buse har tappat hörseln.
På riktigt. Det är säkert. Den är som bortblåst. Typ jämt.

Så ett pyjamasparty senare och en morgon i ishallen så är vi nu hemma igen. Trötta men nöjda. Och jag försöker att se några år framåt när det är min tur att vara(vad jag förmodar) hockeymamma som ska hänga i kalla ishallar tidiga helgmorgnar och sena vardagskvällar. Tjohooo!!!

Hmm, hoppet om att Buse är en hästkille lever fortfarande inom mig!!
*hoppashoppashoppas*

2 thoughts on “Att ha varit på pyjamasparty!!!!

    1. Jo visst stämmer det att han är född i slutet på april -13 och han retar just nu mig så till den milda grad att jag snart sliter mitt hår, haha… Hur i helskotta klarar du av att ha flera töser och inte tappa ”det”??? Jag är imponerad, det kan jag lova dig 🙂

      Måtte denna fas snart gå över…typ helst i går, haha!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.