LIFE

Tungt resultat.

I går kväll var det en besviken Ulrika under Viktväktarna.  Jag gjorde tyvärr inte någon bra siffra på vägningen trots en vecka med bra kost och motion. Något som har varit helt ur fas de senaste veckorna. Och jag är en sådan människa som behöver den där sparken i arslet för att hålla motivationen uppe och resultatet på vågen är beviset på att jag gör rätt val som äter sunt i stället för en Marabou Choklad Japp till middag. Men inte i går. Inte om du frågar mig. Jag har som jag visat tidigare satt upp veckomål som jag ska nå för att komma i mål lagom till min födelsedag. Det är en aning höga mål men om jag slår ut det på alla veckor så är det inte så farligt. Dessvärre gjorde gårdagens siffra att jag redan nu ligger efter.

Suck.

Screenshot_2015-03-04-17-47-31-1

Så mitt huvud var tungt i går kväll. Jag ville bara skita i allt och förbli en tjockis på heltid. Bekvämt och utan utmaningar. Livet skulle kunna rulla på och jag skulle kunna fortsätta att vara missnöjd med min kropp och mitt utseende. Det är jag så van vid så varför försöka göra något annat? Jag misslyckas ju i alla fall. Varför ens envisas och försöka?

Men *peppar peppar* så gick jag in på affären och köpte det jag skulle, ignorerade chokladhyllan och betalade. När jag kom hem ville jag bara lägga mig ner på sängen och få gråta en skvätt men jag tog mig, efter lite pepp från Tobbe, ut på min löptur och klarade därmed av pass 2/20 på #påskutmaningen. Skönt. Nu ska jag bara rapportera till min löpningscoach Stefan Stefan hur läget ser ut.

Summa summarum så blev dagen liiite bättre efter avslutat löppass även om resultatet gnager i mig. Fortfarande. Men nu är det en vecka till nästa dom och det är bara att försöka hålla huvudet ovan ytan och hoppas på en monstersiffra då. Inte omöjlig. Absolut inte. Krävs bara lite mer av Fröken Hagström så det är helt enkelt läge att röra på fläsket lite mera.

Hepp hepp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.